Skip to main content

Comfort stalling

Met comfort stalling is alles mogelijk.

Caravanstalling met comfort.

In Aalten en Winterswijk verzorgen wij de stalling voor Caravans, Campers of ……
Wij hebben een grote stalling ruimte welke eveneens optimaal is om te stallen.

Voor stalling met comfort mogelijkheden kunt u bij ons terecht, hier zijn verschillende mogelijkheden in, zoals onderstaand:

Bent u klaar voor de vakantie?

Indien u vaker dan 6X met de camper weg wil bedragen de kosten per X voor het halen en brengen 25,00 euro en bij caravans 3X.

Stalling met bezorging en ophalen:

Het is mogelijk om uw caravan bij  Caravan Comfort te stallen en op een gewenste data te laten bezorgen op de door u aangegeven camping om vervolgens op de afgesproken data weer terug te brengen naar onze stalling. Wij leveren uw caravan dan gewassen af op de locatie indien gewenst. Tarieven in overleg.

Stalling en onderhoud :

Het is mogelijk om door ons te laten regelen al uw gewenste aanpassingen zoals een mover plaatsen of onderhoud en keuringen (Denk aan gas, Tempo 100 of Bovag). Wij werken samen met erkende Bovag dealers in de regio welke deze werkzaamheden zullen uitvoeren.

Uw voordeel is dan dat u bij thuiskomst niet zelf de caravan nog moet wegbrengen maar door ons al uw wensen zijn uitgevoerd bij het ophalen.

Een plek waar u uw voortent kan uitzetten :

Het is mogelijk om uw voortent of luifel tijdelijk op te zetten in één van onze loodsen als u deze nat heb moeten inpakken. U kan dan bij ons de voortent uit zetten zodat deze netjes kan drogen waarna u hem rustig kan inpakken.

Stalling en ….. vult u zelf maar in:

In principe is alles bespreekbaar en aan te passen aan uw wensen, streven is dat u kunt stallen en u alle comfort word geboden die u wil om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken.

Vaste tarieven

Diensten volgens onze algemene stallingsvoorwaarden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Comfort stalling

Alles is bespreekbaar met Comfort stalling.

Uw object wordt gestald in een grote overdekte ruimte.
– Optimaal geventileerd – Vorstvrij – Verhard – Goed bereikbaar – Afgesloten

Tijdens de stalling mogen er geen flessen met vluchtige stoffen zoals gas flessen en/of  overige brandbare stoffen in de objecten achterblijven.

Print Friendly, PDF & Email

Comfort

Veiligheid

Service